A világbajnokság második napján folytatódtak a női párosversenyek, de a délutáni futamok szél hiányában keddre maradtak.

A párosversenyeket a hölgyek Eliott 6-os hajókkal futják. A menetrend szerint a verseny első szakaszában 120 páros futamot tartanak A és B csoportonként - ma a B-csoport volt soron.

A délelőtti 20 futamból a brit Lucy Macgregor és legénysége emelkedett ki, ők három futamban nyertek, és csak egyben kaptak ki a fiatal hazai tehetség, Olivia Price vezette AUS-2-es egységtől. Az utóbbiak ma 5 futamot futottak, ebből hármat nyertek.

A holland hajók egyaránt 3-3 nyert futammal büszkélkedhetnek, de az egymás ellen futott versenyükön Renee Groeneveld (NED-2) csapata győzött Mandy Mulder (NED-1) hajója ellen.

A reggeli 15 csomós keleti szél leállása és a B-csoport elmaradt futamait kedden futják meg, az A-csoport egységei holnap 10-kor kezdenek.

Eredmények:

A női párosverseny B-csoportjában ebben a pillanatban 4 hajó áll az élen 3-3 ponttal: a britek (Lucy Macgregor), a hollandok 2-es számú hajója (Renee Groeneveld), az ugyancsak kettes számú ausztrál egység (Olivia Price) és az egyes számú holland trió (Mandy Mulder).

Az A-csoportban a tegnapi 28 futam eredményei alapján az élen ketten állnak 4-4 ponttal: az ausztrálok egyes számú csapata (Nicky Souter) és a finnek (Silja Lehtinen), őket követik 3-3 ponttal az USA egyes csapata (Anna Tunnicliffe) és az új-zélandiak (Stephanie Hazard).

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr563443780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása