Nagy számok

2011.07.28. 09:43

29er EB, OK VB, Laser Radial és Laser Standard junior VB, kvalifikáció.

 

 

- Locarno, Svájc: két futam a záró napon, győztes a Zack Downing - Andrew Cates (USA) páros. Legjobb női egység: Lin Ea Cenholt Christiansen - Stine Quorning (DEN), a legjobb európai egység Carlos Robles és Florian Trittel (ESP). Galéria.

Résztvevő egységek száma: 155.

 

- Largs Sailing Club, Skócia: negyvenkilencedik alkalommal gyűltek össze az osztály tagjai három kontinensről, hogy a világbajnoki címért megmérkőzzenek. Győztes Greg Wilcox (NZL). Itt annyi pechjük volt, hogy az utolsó napon nem alakult ki érdemi szél, így hiába a rajtkísérletek, meg kellett elégedniük a korábban befejezett három futammal. Galéria itten van.

Résztvevők száma: 66.

 

- La Rochelle, Franciaország: a legkiemelkedőbb teljesítmény Sam Meech (NZL) nevéhez fűződik, aki a Standard junior kategóriában 8 futamot nyert, háromszor második lett, kiejtői egy második és egy ötödik. Eredmények mindenféle kategóriákban.

Résztvevők száma: Laser Radial: 130, Laser Standard junior: 147.

 

- A Volvo Ocean Race-re készülvén július 26-án kifutott a Lanzarote-n található Marina Rubicon-ból a spanyol Telefónica csapata, hogy teljesítse a versenyen való indulás előfeltételeként megjelölt távot. Az előrejelzések szerint 15-20 csomós szelek várnak rájuk. A csapat: Iker Martinez, Andrew Cape, Jordi Calafat, Neal McDonald, Xabi Fernandez, Joao Signorini "Joca", Pepe Ribes, Pablo Arrarte, Antonio "Ñeti" Cuervas-Mons, Zane Gills, Diego Fructuoso.

Teljesítendő táv: 2000 tengeri mérföld (3704 km).

 

A pénzem 90%-át nőkre és italra költöttem. A többit elpazaroltam. - George Best

 

(forrás: ScuttleButt)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr803439718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása