Ha meggyőződésed, hogy két test jobb mint egy, vagy csak megtetszettek a Kékszalagon látott katamaránok, esetleg egyszerűen megnéznél pár nagyágyút verseny közben, anélkül, hogy a világ másik csücskébe kéne utaznod, akkor itt a remek alkalom: holnaptól indul az első Extreme 40 VB a szomszédos Szlovéniában.

A verseny házigazdája, a The Ocean Racing Club Portorožban olimpiai pályafutamokkal és - amennyiben az időjárás megengedi - egy partmenti rohanással várja az induló hajókat - meg persze az érdeklődőket július 18-ig.

Kedvcsinálónak pár név a hajóosztályban versenyző nagy nevek és csapatok sorából: Mike Golding / Ecover, Frank Cammas / Groupama 40, Loick Peyron / Oman Sail - Masirah, Roman Hagara / Red Bull, Paul Campbell-James / The Wave - Muscat, Mitch Booth / The Ocean Racing Club.

Forrás és bővebb info a hajóosztály és a házigazda oldalain.

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr103439574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása