A mázlista

2010.06.10. 11:55

Nem csak fény derült a játék nyertesének kilétére, de pár mondatot ki is lehetett belőle húzni...

 

Nem csak fény derült a játék nyertesének kilétére, de pár mondatot ki is lehetett belőle húzni...

 

A körülbelül 300 000 ausztrál dollár értékű, 25 évre szóló ingyenes hajótárolás boldog tulajdonosa Simon Vials, Queensland dél-keleti részéről. Nehezen találta a szavakat: épp egy szívinfarktus közepén vagyok. Persze, nem az igazi fajtából, de azért a hír megrázott. Hitetlenkedtem, amikor felhívtak a Meridien Marinas-tól, hogy enyém a hely, de nem vicceltek. Az eredeti szöveg hosszabb volt, mint a megengedett, az így festett: a hajónkon élünk, és szeretnénk egy kis lakást vásárolni, de a megtakarításainkat elviszik a kikötői- és karbantartási díjak. Ha nyernénk, az megváltoztatná az életünket: megtarthatnánk a hajót, beleférne a lakás, aztán öreg korunking járhatnánk a vizeket.

 

Simon és Julie-Anne az értékes vízfelület előtt.

 

Járművük a Good Onya, egy Erickson 39-es, amit Simon az Egyesült Államokban vásárolt. Eredetileg 36 lábig keresett, mert az fért bele a költségvetésbe, ám az ausztrál dollár épp megugrott, így kötött ki ennél a jószágnál.

Végső választásuk a Horizon Shores-ra esett. Az van közel a jelenlegi lakhelyükhöz.

 

(forrás: Sail-World)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr263439560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása