Kérdésed van?

2010.05.04. 20:01

Harold Bennett megválaszolja. Hogy ki ő? Legutóbb a 33. America's Cup-on dolgozott, mint Versenyigazgató. És te együtt ebédelhetsz vele!

 

Az egyetlen bökkenő, hogy a lehetőségért Új-Zélandig kell utazni, az eseményt ugyanis a Royal New Zealand Squadron báltermében tartják. Van idő odaérni: május 28-án délután negyed egyre terítenek.

A beszélgetést Peter Montgomery, nemzetközi szakkommentátor vezeti, és mindenre fény derül: a futamok lebonyolítása, hogyan láttuk mi és a svájciak ugyanazt, mit gondol Harold a második futam előtti incidensekről. A végén a közönség is tehet fel kérdéseket.

Fejenként 55 dollár (vagy 490 egy tíz fős csapatnak) a belépő, ezért a szellemi táplálék mellé két fogást és bort biztosítanak. Ha valaki foglalni akar: reception@rnzys.org.nz

 

(forrás: ScuttleButt)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr73439538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása