Vitorlázz két ujjal!

2010.03.25. 08:18

Egyesek itt az északi félteken is vitorlázással töltötték a telet, mint például ezek az őrült norvég Laser-esek, akik a hóvihartól és a jégtábláktól sem riadtak vissza:

A téli gyakorlásnak azonban akadtak más, kevésbé szélsőséges módjai is...

 

Ezek közül egy-kettő még arra is alkalmas a maga egyszerűségében, hogy a vitorlázás iránt még csak érdeklődőket vezesse be a vitorlázás tudományába, a hajó és a szél viszonyába. Ilyen az az iPhone alkalmazás is, amelyet a lengyel Infinite Dreams fejlesztői készítettek és aminek Sailboat a neve:

A játékos az ingyenes változatban gyakorolhat, fejlesztheti képességeit az óra ellen három különböző szinten, a fizetős változatban pedig másokkal mérheti össze tudását, hogy mire kitavaszodik, már a vízen is megmutathassa, mit tud!

A Sailboat alkalmazás innen tölthető le.

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr253439522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása