Nyaralj hajón!

2010.03.12. 00:30

Másén. Miközben más épp a tieden nyaral. Nem csak egy világbajnokság zajlik Dubai-ban, hanem nemzetközi hajókiállítás is. Ahol bemutattak egy új honlapot: tulajdonképpen a szárazföldről megismert nyaralási jogot viszi át a vízre. De itt nem csak pénzzel szállnak be a résztvevők.

 

A hajós közösség újabb tanújelét adhatja annak, mennyire összetartó, és, hogy az élet más területén tapasztalt bizalmatlanság ide még nem férkőzött be. Mert hát kell nem kevés hit az önfeledt nyaraláshoz, miközben valaki a világ másik felén a mi drágánkat nyüstöli.

Nemzetközi, az egész világra kiterjedő hálózatról van szó, ahova mindenki regisztrálhatja a hajóját (éves tagdíj 350 ausztrál dollár), és egy adatlap kitöltésével jelezheti, mikor jöhetnek az érdeklődők. Tulajdonképpen a megszokott charterezés egy alternatívája. És annak elég komoly, elvégre töredékébe kerül a megszokott összegeknek.

 

(forrás: Sail-World)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr63439511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása