Felezve - J24 EB, Kréta

2009.11.02. 14:42

 A négyből csak két versenynapon sikerült bármit is művelni a vízen, a többi időben hol szélcsend, hol zivatar miatt parton kellett maradnia a mezőnynek. A 28 egység közül végül az Alexandros Tagaropoulos kormányozta Hellenic Police diadalmaskodott, a legénység Nikos Papazoglou, Dimitris Kokoris, Periklis Aidinis, Nikos Mavros, Antonis Karagiannis, John Fakas és Marina Tsiligiri.

 

Csak kényelmesen

 

Második a német Gunni (kormányos: Matthias Garzmann), harmadik a brit Inmarsat (kormányos: Ian Southworth). A csapatok egyébként a helyieken kívül még öt országból (Svájc, Németország, Olaszország, Magyarország, Egyesült Királyság) érkeztek.

 

Egyszerű rajt

 

Hazánkat a Litkey Farkas vezette Naviscon képviselte, ők a hetedik helyen végeztek, futameredményeik: 9, (13), 12, 7, 4, 4.

 

Baloldalt az első és a harmadik, jobbra a nyolcadik

 

(forrás: Sail-World)

   

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr943439420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása