Szeptember 17-én az Ericcson Racing Team bejelentette, hogy nem vesz részt a Volvo Ocean Race-en 2011-12-ben.

 "Az Ericsson 2005 áprilisában jelent meg a Volvo Ocean Race-en, de az út most véget ért. Az, hogy a 2008-2009-es sorozatot megnyertük, csúcspontja mindannak, amit a vállalat az elmúlt években ebbe a Föld körüli hajszába fektetett. Az összetett győzelem és az üzleti siker után úgy határoztunk, hogy nem indulunk a 2011-12-es eseményen.

 A döntés nem volt egyszerű, hiszen a verseny jó szolgálatot tett nekünk és partnereinktől is rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk. Ugyanakkor elértünk mindent, amit csak remélhettünk, így ideje szünetet tartani, és új kihívások után nézni.

 Az Ericsson jó hírét a világban a tisztelet-profizmus-kitartás hármasának köszönheti, az Ericsson Racing Team által elértek kiválóan tükrözik ezeket az értékeket. Sikerünkhöz rengetegen járultak hozzá, itt lehetetlen felsorolni őket, a győzelem az ő profizmusuk és elhivatottságuk eredménye."

 

Ericsson Racing Team, Kista, Stockholm

 

(forrás: ScuttleButt)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr753439389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása