Februárban Auckland volt a Louis Vuitton Pacific Series helyszíne, és a kiíró úgy értékelte, hogy a verseny már ki is nőtte magát, irány egy Föld körüli sorozat!

 A hajók a bevált ötös verziószámú ACC típusok. 10 induló csapattal számolnak, a lebonyolítási forma természetesen párosverseny. Nizza lesz az első állomás idén november 7. és 22. között, ezt Auckland követi a jövő év februárjában, majd májusban La Maddalena (Olaszország). A 2010-11-es szezonra potenciális helyszínként már érdeklődést mutatott Athén, Valencia, Newport, Cape Town, Hong Kong és Abu Dhabi.

 Akik biztos, hogy indulnak Nizza-ban: BMW ORACLE Racing (USA), Emirates Team New Zealand (NZL), Italia by Joe Fly (ITA), K-Challenge (FRA), Mascalzone Latino (ITA), Swedish Challenge Artemis
(SWE), Synergy Russian Sailing Team (RUS) és a Team French Spirit (FRA).

 

 (forrás: ScuttleButt)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr443439379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása